• Direct contact? info@arbopro.nl

Coronatesten

U kunt in onze agenda kiezen voor een antigeen sneltest.
Na het boeken ontvangt u een bevestiging per e-mail.

Door het boeken gaat u akkoord met onze verwerkersovereenkomst, privacyreglement en Covid-19 overeenkomst.

Hoe werkt het?

U kunt in onze agenda kiezen voor een antigeen sneltest. Na het boeken ontvangt u een bevestiging per e-mail.

Reisverklaring

Om te reizen kan een Non-covid verklaring gevraagd worden. De Non-covid verklaring welke u ontvangt vanuit ArboPro zal worden opgesteld in verschillende talen.

Wie voert de test uit?

De corona sneltest wordt uitgevoerd door een zorgprofessional. ArboPro is gewend om vanuit arbodienstverlening te werken met BIG geregistreerde professionals.

Boek een antigeen sneltest bij ARBOPRO

 • Kosten voor de corona sneltest bedragen: €24,95
 • Kosten voor zakelijke corona sneltesten worden per 1-8-2021 niet meer vergoed vanuit het ministerie.
 • Particulieren

  Particulieren dienen altijd direct af te rekenen met I-Deal, hiervan ontvangt u direct na de boeking de factuur per e-mail.

  Zakelijk

  Zakelijke klanten kunnen onder voorwaarden via maandelijkse facturatie sneltesten afnemen. Neem hiervoor contact op met info@arbopro.nl.

  ArboPro is een SBCA gecertificeerde arbodienst en een door het ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport gecontracteerde partner.

 • Bent u positief getest dan zijn wij vanuit de overheid verplicht dit melden bij het GGD, zij zullen een bron- en contactonderzoek opstarten.

  Alle informatie uitwisseling tussen het GGD en ArboPro verloopt via een beveiligde omgeving. De hoogste veiligheidseisen worden gewaarborgd bij het uitwisselen van uw persoonsgegevens.

 • Indien u gebruik maakt van de testlocatie aan het Euregiopark 4 te Kerkrade voeren wij de test gelijk uit aan het drive-in principe. U parkeert uw auto (maximale hoogte auto 2 meter) naast het testraam. Wij verzoeken u om uw voertuig niet te verlaten.

  Nadat u uw auto heeft geparkeerd, zal onze testmedewerker u verzoeken uw raam te openen. De testmedewerker neemt een mond- of neusmonster en controleert uw gegevens (paspoort/ID). Ook controleert de testmedewerker uw e-mail adres.

  Nadat de test is afgenomen verzoeken wij u de testlocatie zo spoedig mogelijk te verlaten.

  Bij een sneltest ontvangt u binnen uiterlijk één uur de uitslag per e-mail.

  Bent u positief getest dan zullen wij hier een melding van maken bij het GGD. Zij zullen dan een bron en contact onderzoek opstarten.

  U hoeft zelf geen contact op te nemen met het GGD. Zij zullen contact met u opnemen.

  Het is uw eigen verantwoordelijkheid uw werkgever te informeren over het testresultaat.

 • Om te reizen kan een Non-covid verklaring gevraagd worden.

  Check goed welke test verplicht is op uw bestemming, hou hierbij ook rekening met eventuele tussenstops.

  ArboPro draagt hierbij geen enkele verantwoordelijkheid en is dan ook niet verantwoordlijk voor eventuele schade voortkomen uit het niet kunnen tonen van een juiste Non-covid verklaring.

  De Non-covid verklaring welke u ontvangt vanuit ArboPro zal worden opgesteld in de volgende talen:
  – Engels
  – Duits
  – Frans
  – Spaans
  – Pools

 • Voordat u verder gaat met het plannen van een afspraak, dient u akkoord te gaan met het feit dat wij persoonsgegevens verwerken. De Europese richtlijn Algemene Verordening Gegevensbescherming (EU AVG) bepaalt dat ArboPro verwerker is van persoonsgegevens. ArboPro verzamelt namelijk (medische) persoonsgegevens en legt deze vast. ArboPro is al jaren verwerker van persoonsgegevens. De Wet Bescherming Persoonsgegevens zag daar op toe. Met de nieuwe EU AVG komt daar een nieuwe verplichting bij: wij moeten vragen om toestemming. Om die toestemming te geven, moet u uw rechten kennen. Deze staan beschreven in het privacyreglement van ArboPro. U ziet daarin dat ArboPro zich houdt aan haar wettelijke verplichtingen en er alles aan doet om persoonsgegevens veilig te bewaren. Tijdens het boeken van een keuring verzoeken wij u om toestemming tot het registeren /verwerken van de door u ingevoerde persoonsgegevens.

 • Bij ArboPro kun t u terecht voor antigeen sneltesten.

  De Roche Antigeen sneltest kan worden gebruikt bij mensen waarbij een vermoeden bestaat op en COVID-19 infectie. Deze test kan in korte tijd (binnen 15-30 minuten) aangeven of iemand besmet is. Wat deze test bijzonder maakt is de razendsnelle uitslag omdat het afgenomen monster niet naar een laboratorium hoeft te worden gestuurd maar ter plekke door onze professionals geanalyseerd.

  Indien u negatief test, dan krijgt u de uitslag van de negatieve testuitslag met een medische verklaring. Deze verklaring kan door sommige instanties (luchtvaartmaatschappijen, reisorganisaties, hotels) verplicht gesteld worden als u op reis gaat.

 • De corona sneltest wordt uitgevoerd door een zorgprofessional. ArboPro is gewend om vanuit arbodienstverlening te werken met BIG geregistreerde professionals.

  U mag er dan ook vanuit gaan dat alle eisen zoals gesteld door het ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport volledig worden opgevolgd.

ARBOPRO is uw regionale partner in gezondheid en welzijn van zowel werkgevers als werknemers

Verzuim abonnementen

Optimaalpakket

Wanneer u kiest voor deze verzuimmodule, kiest u voor een uitstekend en degelijk abonnement. Uw kosten blijven beheersbaar doordat u een vast bedrag per medewerker per jaar afrekent.

Basispakket

Ook wel te omschrijven als verrichtingenpakket; Buiten een laag abonnement tarief betaalt u de activiteiten die ook daadwerkelijk zijn ingezet op basis van verrichtingen.

Gezondheid, veiligheid en welzijn

van werkgevers en werknemers